Horoskop otkriva vaše poroke: Ribe su zavisne od tableta, Škorpije lako postaju alkoholičari

Share Button

Lavovi najviše vole kockanje, Vodolije se najčešće odaju raznim drogama, dok su Rakovi strastveni pušači

Horoskop vam ne služi samo da biste saznali šta vas očekuje u toku dana ili kakve su seksualne veštine vašeg partnera, već vam zvezde poručuju koji porok vreba vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovaj znak kao izraziti vatreni individualac, privučen je i alkoholom i cigaretama, a kad se tome posveti, nije ga lako odgovoriti. Naročito zbog tvrdoglavog stava da se pušenjem oslobađa stresa, ali i zbog toga što sebi izgleda priličnoglamurozno sa cigaretom u ruci.

Bik

Bik je stabilan znak, ali kad su u pitanju hrana i piće kao da neko drugo biće obuzme njegovo ili njeno telo. Ugađanje čulima je uvek na prvom mestu, tako da je lako zamisliti Bika koji previše voli dobru čašicu.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka često menjaju raspoloženja, što je obično praćeno raznim porocima, poput paljenja cigare jednu za drugom. Ako im posao barem malo zavisi od računara i Interneta, možete biti sigurni da će noći provoditi pre pred ekranom nego u krevetu.

Rak

Rakovi su pod velikim uticajem Meseca, što ih vodi prema alkoholu i tabletama. Bes neretko potiskuju velikim količinama hrane, a uz to puše kao lokomotive ne bi li ostali mršavi. Jednom rečju, budite veoma oprezni sa ovim znakom.

Lav

Lav po definiciji veruje u svoju besmrtnost, pa su svi poroci dobrodošli. Ipak, kako voli da uživa u sopstvenom uspehu i glamuroznom životu, pripadnik ovog znaka najbrže može da postane kockar. Pored toga, i pušenje i prekomerno pijančenje mu nije stran pojam.

Devica

Ovaj znak može biti najveći radoholičar, jer prilično opsesivno pristupa svim stvarima u životu. Ali, čim stvari krenu pogrešnim smerom, stiže i potreba za alkoholom i tabletama za smirenje.

Vaga

Vaga voli da pobegne od ružne stvarnosti putem alkohola, a ni lake droge za njih nisu nešto zabranjeno. Međutim, za razliku od ostalih, lako se navuku i na vežbanje, koje onda sprovode do iznemoglosti.

Škorpija
Škorpija nosi titulu najvećeg zavisnika od seksa u Zodijaku, a uz to obično dolaze i potoci alkohola. Cigarete su omiljeni porok iz praktičnog razloga održavanja linije, kako ne bi morali na dijete.

Strelac

Pripadnici ovog znaka kao i Lavovi, imaju stav besmrtnika pa im ni jedan porok nije stran. Najčešće se nalaze uproblemima sa novcem zbog zavisnosti od putovanja, koja baš i nisu prikladna za njihov džep.

Jarac

Jarac je najmanje sklon porocima od svih znakova Zodijaka, jedino cigarete po njima ne spadaju u zavisnosti. Druga krajnost je anoreksija i bulimija zbog opsesija da bi trebalo da su mršavi i lepi.

Vodolija

Vodolija istražuje, pa ćete je lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do narkomana, koji nisu pod uticajem nečega jedino pred buđenje.

Riba

Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koji osećaju u životu, najčešće psihički. Kad se pojavi neki hroničan fizički bol, zavisnost od tableta je neizbežna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.

Izvor Medio.rs

Share Button
(Visited 18 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

nineteen − one =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.