Gradovi koji su idealni za vaš horoskopski znak

Gradovi koji su idealni za vaš horoskopski znak
Share Button

Blizanci obožavaju gradove koji nikada ne spavaju, Lava privlače mesta gde ima sportskih takmičenja ili festivala piva, Škorpije vole da otkrivaju egzotične destinacije…

Pogledajte koji svetski gradovi odgovaraju energiji vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Buenos Ajres / thinkstock
Buenos Ajres / thinkstock

Vaš nemirni duh vuče vas ka gradovima sa bogatim noćnim životom, kao što je Buenos Ajres. Ali, prijaju vam i gradovi u kojima se održavaju velike sportske manifestacije, fudbalske utakmice, auto trke, teniski turniri, Pariz, London, Njujork, Melburn.

Bik

Istanbul / thinkstock
Istanbul / thinkstock

Iako ste veliki ste ljubitelj prirode i sela, privlači vas i orijent – Istanbul, Kairo, Aleksandrija. Zbog dobre hrane i dobrog provoda, oduševljavaju vas i Barselona i Los Anđeles.

Blizanci

Njujork / thinkstock
Njujork / thinkstock

Obožavate gradove koji nikada ne spavaju, Njujork, Kopenhagen, Milano, Stokholm, ali i primorska mesta u kojima nikada ne može da vam bude dosadno, Herceg Novi, Nica, Kan, venecijanski Lido.

Rak

Cirih / thinkstock
Cirih / thinkstock

Predstavnici vašeg znaka uživaju da borave pored neke vode, u blizini jezera, mora ili reka. Zato su pravi izbor za vas Cirih i Ženeva, ali i kosmpolitski Sidnej.

Lav

Monte Karlo / thinkstock
Monte Karlo / thinkstock

Privlače vas gradovi domaćini velikih sportskih takmičenja, ali i festivala piva. Kao ljubiteljima raskoši i glamura odgovaraju vam mesta dobrog provoda Monte Karlo, Pariz, Nica, Barselona, Njujork i Las Vegas.

Devica

Atina / thinkstock
Atina / thinkstock

Dobro se osećate u Krakovu, drevnoj Atini, raskošnom Parizu i prelepoj Budimpešti, gde u nekom restoranu u centru grada listate štampu, pijete kafu i uživate u poslasticama.

Vaga

Rim / thinkstock
Rim / thinkstock

Najviše vam odgovaraju gradovi na moru u kojima se održavaju velike umetničke manifestacije, muzički i filmski festivali, modne revije, izložbe – Rim, Venecija, Milano, Nica, Kan, kao i Peking.

Škorpija

Sicilija / thinkstock
Sicilija / thinkstock

Uvek ste spremni da upoznate neku novu kulturu ili egzotičnu destinaciju. Odgovaraju vam španski i italijanski gradovi, naročito Sicilija, a privlače vas i Čikago, Njujork i Rio de Žaneiro.

Strelac

Barselona / thinkstock
Barselona / thinkstock

Nijedno mesto vam ne odgovara u potpunosti, jer volite promene. Odgovara vam spoj modernog i tradicionalnog, grad raskošne arhitekture koji vrvi od kulturnih i sportskih događaja, Madrid, Rim, Barselona, Palma de Majorka.

Jarac

London / thinkstock
London / thinkstock

Ljubitelj ste istorije i poštovalac tradicije, pa vam osim vašeg rodnog mesta odgovaraju i London, Edinburg, Kardif, gradovi u kojima možete da uživate u razgledanju srednjovekovnih zamkova.

Vodolija

Amsterdam / thinkstock
Amsterdam / thinkstock

Vašem senzibilitetu prijaju moderni gradovi u kojima se živi brzo, Amsterdam, Hongkong, Njujork, Pariz, Berlin, Sankt Peterburg.

Ribe

Malta / thinkstock
Malta / thinkstock

Prija vam blizina vode, najviše one velike, okeanske. Volite manje gradove, bez mnogo gužve, poput Valete na Malti, gradića na Sardiniji, Maldivima, Azurnoj obali, Kubi ali i velike poput Sidneja.

www.b92.net

 

Share Button
(Visited 852 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *