HOROSKOP ZA 7. JUN Stižu vrtoglave promene na poslu! Jedan znak će ostavariti SVOJ NAJVEĆI CILJ!

HOROSKOP ZA 7. JUN Stižu vrtoglave promene na poslu! Jedan znak će ostavariti SVOJ NAJVEĆI CILJ!
Share Button

Pogledajte šta vam zvezde poručuju…

OVAN

POSAO: Možete da očekujete pokretanje novih poslova ili sklapanje novih kontakata na ovom polju. Važno je da budete uporni i istrajni u ostvarenju vaših ciljeva.

LJUBAV: Dopada vam se neko sa kim imate za sada prijateljski odnos ali se nazire da bi mogli da ostvarite i više od toga. Spremni ste da se maksimalno posvetite jedno drugome.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas pa biste mogli da budete osetljivi i skloni nekim zdravstvenim problemima. Izbegavajte potencijalne izvore zaraze i uzimajte više vitamina.

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da obavite veoma važne poslove koji su pred vama. Spremni ste da se posvetite poslu i svojim obavezama.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo kojim ćete biti zadovoljni. Pred vama je dobar period. Generalno osećate zadovoljstvo pored svog partnera, ako ste u vezi lepo vam je.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Moguće je da ćete biti skloni zdravstvenim problemima zbog prevelike konzumacije alkohola. Idite na redovne lekarske kontrole i pazite na jetru.

BLIZANCI

POSAO: Nova dešavanja na ovom polju će vas pokrenuti. Zadovoljni ćete biti okolnostima koje će uslediti za vas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve poteškoće na ovom polju.

LJUBAV: Jedna nova osoba će pokazati svoje interesovanje ka vama. Možete da očekujete priliku za pokretanje bitnih stvari na ovom polju. Spremni ste za promene konačno.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Pred vama je period u kojem ćete imati dosta snage i volje da se posvetite sebi ali i ljudima koje volite. Možete da očekujete da će vam zdravlje biti generalno dobro.

RAK

POSAO: Potrebno vam je neko vreme da biste doneli konačnu odluku vezanu za posao na kojem ste trenutno. Nema razloga da požurujete sebe pustite da stvari idu nekim prirodnim tokom.

LJUBAV: Niste zadovoljni vašom vezom ili brakom i smatrate da su vam potrebne promene. Ne osećate se dovoljno voljeno. Moguće je da ćete uskoro upoznati osobu koja će vam pružiti više pažnje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni poteškoćama vezanim za polje zdravlja a većina toga vam potiče od umora.

LAV

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim preokretima vezanim za polje posla i novca. Pred vama su pozitivne okolnosti. Budite spremni da prihvatite sve ono što vam se pruža.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali potpuno spontano. Moguće je da ćete biti skloni preterivanju u pokušajima da pokažete svoje kvalitete.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate i neke poteškoće vezane za disajne puteve. Generalno vodite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Važno je da budete otvoreni u komunikaciji sa nadređenima. Pokažite im da ste spremni da ostvarite nešto više od trenutne pozicije. Vaše ambicije bi mogle da rastu.

LJUBAV: Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne nedoumice i komplikacije. Pred vama je period u kojem nećete moći lako da se odlučite samo za jednu osobu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade. Izbegavajte alkohol, cigarete, potrudite se da povećate unos svežih namirnica, vitamina, vode i pazite na svoje zdravlje. Brinite o sebi malo bolje.

VAGA

POSAO: Moguće je da razmišljate o budućnosti na ovom polju i da ne vidite sebe zauvek u istoj profesiji. Imate želju da dosta toga menjate i spremni ste na to. Potrebno vam je samo malo sreće.

LJUBAV: Emocije su vam prilično naglašene sada pa možete da budete skloni da reagujete burno na neki način prema voljenoj osobi. Pripremite se za veće promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega i uradite redovne pretrage na ovom polju. Izbegavajte stres i nervozu.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani i lako pravite greške na ovom polju. Potrudite se da ne preterate. Nađite način da se pozabavite realnim obavezama koje vas očekuju.

LJUBAV: Ako vas je partner na neki način izneverio, velike su šanse da mu to nećete oprostiti. Povređeni su vam ponos i sujeta. Nastupa malo teži period za vaše emocije.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i nizak pritisak. Pred vama je period u kojem ćete imati sklonost ka problemima vezanim za umor i malaksalost. Bolje pazite na sebe.

STRELAC

POSAO: Imate mnogo ambicija i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako bi sve sproveli u delo. Vaša snaga volje je izuzetno jaka i spremni ste na sve.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja pokazuje da sa vama želi nešto više od prolazne veze ili avanture. Niste sigurni da li vi njoj možete da pružite nešto stabilnije na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni i san vam je potreban. Obezbedite sebi dovoljno vremena za odmor. Ponekad je važno da svoje potrebe stavite na prvo mesto ispred svega.

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete ostvariti sve svoje planove i namere. Spremite se za nove događaje i promene koje vas očekuju.

LJUBAV: Bivša ljubav će pokušati da se vrati u vaš život, a na vama je odluka da li ćete to dopustiti ili nećete ovaj put. Vreme je da se zauzmete za sebe i svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Posvetite više vremena sebi i svom zdravlju. Pazite na leđa i mišiće koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa osobom sa kojom blisko sarađujete. Pokušajte ipak da nađete neki kompromis. Spremite se za bitne promene na ovom polju u budućnosti.

LJUBAV: Dopada vam se neko ko deluje udaljeno. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da dobijete pažnju od strane te osobe. U međuvremenu može da vam se desi i novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole i generalno se potrudite da posvetite više pažnje zdravlju svojih zuba i desni. Pazite na svoje higijenske navike.

RIBE

POSAO: Moguće je nećete uspeti da ostvarite sve planove koje ste želeli. Pred vama je nepovoljan period. Potrudite se da se pomirite sa trenutnim okolnostima.

LJUBAV: Niste zadovoljni samoćom i potrebne su vam ljubavne promene. Pred vama je nepovoljan period za emocije. Nemojte da očekujete bitna dešavanja danas.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Vreme je da počnete da brinete malo više i bolje o svom zdravlju i o svojim navikama. Izbegavajte i preteran unos slatkiša, takođe.

AUTOR: Foto: Shutterstock

Share Button
(Visited 826 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 − two =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.