Horoskop za 16. novembar: Ovan je pod stresom, Bik je zabrinut, Lav je ambiociozan, Jarac je nezadovoljan situacijom na poslu

Horoskop za 16. novembar: Ovan je pod stresom, Bik je zabrinut, Lav je ambiociozan, Jarac je nezadovoljan situacijom na poslu
Share Button

Ovan je pod stresom, Bik je zabrinut, Lav je ambiociozan, Jarac je nezadovoljan situacijom na poslu…

OVAN

Pod ogromnim ste stresom na poslu. Ne samo da imate probleme vezane za realizaciju planova, nego dobijate loše vesti vezane za finansije. Prezadovoljni ste odnosom sa voljenom osobom. Nervi su osetljivi.

BIK

Prilično ste zabrinuti zbog saradnje sa saradnicima iz inostranstva. Prekinuli su komunikaciju, a vi se brinete da to nije uvod u prekid saradnje. Imate prilično posesivan odnos prema partneru. Vreme je za posetu stomatologu.

BLIZANCI

Nezadovoljni ste situacijom na poslu i imate utisak da ona neće skoro da se promeni. Zbog toga započinjete potragu za novim poslom. Emocije prema partneru su se ugasile i vi prekidate vezu. Zdravlje je stabilno.

RAK

Maksimalno ste fokusirani na obaveze. Očekuje vas finansijski dobitak što pozitivno utiče na vaš radni elan. Odnos sa bračnim partner je napet jer nijedno od vas dvoje ne želi da popusti. Pripazite na unos slatke hrane.

LAV

Prilično ste ambiciozni i rešavate problem koji je usporavao proces rada. Svi vam čestitaju. Partnerka pokušava da preuzme ulogu dominantne osobe u vezi, ali vi joj pokazujete gde joj je mesto. Osećate se dobro.

DEVICA

Zabrinuti ste zbog situacije na poslu. Sastanak za koji ste se ozbiljno pripremali je otkazan. Uživate u dobroj komunikaciji sa voljenom osobom. Bez obzira na daljinu osećate da ste jako bliski. Nervi su osetljivi.

VAGA

Situacija na poslu je stabilna. Finansijska primanja su redovna. Prija vam poslovno-finansijska sigurnost. Jako ste ljubomorni i pravite nepotrebne scene voljenoj osobi. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Fokusirani ste prvenstveno na poslovne probleme. Želite da ih rešite jednom za svagda da bi mogli mirno da odrađujete tekuće obaveze. Partner je nesiguran po pitanju vaših emocija, ali ga smirujete. Bešika je osetljiva.

STRELAC

Iskrsavaju teškoće koje ne umete da rešite. Posao zbog toga stagnira. Emocije su vam proradile i ne kontrolišete ih. Jako ste ljubomorni i voljenoj osobi to smeta. Koža je osetljiva i potrebna joj je nega.

JARAC

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Sastanak od koga ste očekivali mnogo toga biva otkazan u poslednjem trenutku. Odnos sa partnerkom stagnira. Oboje čekate inicijativu druge strane. Nervi su osetljivi.

VODOLIJA

Prilično ste optimistični i energični. Uspešno privodite poslovne planove do kraja. Vaše komentare partner doživljava kao grube i neotesane i prekida komunikaciju. Mogući su problemi sa probavom.

RIBE

Prija vam osećaj odgovornosti i i da isključivo sami donosite poslovne odluke. U potpunosti ste zadovoljni odnosom sa bračnim partnerom. Smatrate da je vaš brak idealan. Zdravlje je zadovoljavajuće.

Autor: Kurir

Foto: Profimedia
Share Button
(Visited 615 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *