HOROSKOP ZA 13. MART Ribe i Strelca očekuje veliki uspeh, Vodoliju novac, a Vagu iznenađenje od voljene osobe!

HOROSKOP ZA 13. MART Ribe i Strelca očekuje veliki uspeh, Vodoliju novac, a Vagu iznenađenje od voljene osobe!
Share Button

OVAN

POSAO: U slučaju da ste privatnik očekuje vas tajni finansijski dobitak. Odličan je dan za komunikaciju, sastanke, kraća putovanja… U navedenim oblastima bićete uspešni.

LJUBAV: Tajna veza je i dalje aktuelna. Emocije su vam žestoko proradile i imate utisak da je odnos idealan. Trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Imate prilično odgovoran stav prema svom organizmu tako da činite sve što je u vašoj moći da ga očuvate. Rezultat je evidentan.

BIK

POSAO: Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Očigledno je da postoji prostor za manevar, tako da pravite nove planove za proširenje poslovne ponude. Za sada planove držite u tajnosti.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako veza napreduje. Partner pokazuje emocije na spontan i otvoren način. Osećate se opušteno pored njega. Maksimalno uživate u stabilnom odnosu.

ZDRAVLJE: Nema nikakvih promena kada je zdravstvena situacija u pitanju. Osećate se dobro. U slučaju da ste nedavno imali zdravstvene probleme u toku je oporavak.

BLIZANCI

POSAO: U toku su pregovori sa strancima. Jako ste zadovoljni kako oni napreduju. Vi ste energični i prilagodljivi. Prilično ste sigurni da ćete brzo započeti zajednički projekat.

LJUBAV: Emocije su vam žestoko proradile. Partner vas fanatično privlači. Imate utisak da je u pitanju fatalna ljubav i da vam je suđeno da budete sa njim.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Toliko ste jaki i imate naglašeno dobar imunitet da nema razloga za brigu po pitanju zdravlja. Ukoliko ste bili bolesni uspešno se oporavljate.

 

RAK

POSAO: Prilično ste zainteresovani za priliv finansija. Nabavljate informacije šta vam je sve potrebno da bi podigli kredit. Sem toga, raspitujete se ko bi mogao da vas sponzoriše.

LJUBAV: Osećate se opušteno u vezi. Ona se odlično razvija. Emotivni partner nema objektivno mišljenje o vama. Prilično vas je idealizovao, ali vama to ne smeta.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Jako ste odgovorni kada je zdravlje u pitanju i radite ono što možete da bi ga očuvali. To se prvenstveno svodi na pravi izbor hrane i kretanje.

LAV

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na poslu. Posebno vas brinu pravna pitanja i sudski sporovi. Ove oblasti su u zastoju i ma koliko se trudite ne uspevate da ih pokrenete.

LJUBAV: U redovnom ste kontaktu sa osobom koja je zainteresovana za vezu. S obzirom da ne pokazujete interesovanje za vezu druga strana počinje da odustaje od te ideje.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju nervni sistem je prikazan kao osetljiv. Postoji mogućnost izbijanja problema na koži nastao prvenstveno na nervoj bazi.

 

DEVICA

POSAO: Očekuju vas prepreke na poslu. Kako nisu manjeg obima moraćete da im posvetite više vremena i truda da bi ih savladali. Prava ste osoba za prevazilaženje problema.

LJUBAV: Zbog vaše fokusiranosti na posao ne ostaje vam puno vremena za voljenu osobu. Druga strana ne želi išta da komentariše, razume vas, ali mu ipak nedostajete.

ZDRAVLJE: Imunitet je prilično slab. U psihološkom smislu delujete posustalo. Neophodno je da pod hitno uradite nešto po pitanju poboljšanja imuniteta čak iako nemate simptome.

 

VAGA

POSAO: Oduševljeni ste saradnjom sa kolegama. U prilično kreativnoj atmosferi pravite nove poslovne planove. Razumete se, poštujete međusobne ideje i razvijate ih dalje.

LJUBAV: Odličan je dan za iznenadni poziv ili čak susret sa osobom suprotnog pola koju znate ili preko posla ili koja ima veze sa inostranstvom. Odnos je trenutno nedefinisan.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja nema nikakvih promena. Najbolje je da nastavite sa praktikovanjem navika koje su dovele do stabilnog zdravstvenog stanja.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaša prilagodljivost i inteligencija pomažu da uspešno obavljate više obaveza istovremeno i da pritom ne pravite nikakve propuste. Koncentacija je naglašena.

LJUBAV: Odnos sa partnerom je strastven i emotivno intenzivan. Uživate u bliskosti. Voljena osoba vam je najbitnija osoba u životu i druge, bliske osobe zanemarujete.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje je odlično. Imate prilično odgovoran stav prema njemu i održavate fizičku kondiciju. Osećate se snažno i dobro što znači da je cilj postignut.

 

STRELAC

POSAO: Vaš trud koji ste ulagali u posao konačno daje rezultate. Očekuje vas veći uspeh. Bez lažne skromnosti smatrate da ste se sami svojim zalaganjem izborili za njega.

LJUBAV: Emocije prema bračnoj partnerki su i dalje jake i postojane. Imate želju da što više vremena provedete sa partnerkom pa sve društvene obaveze odlažete.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Potrebno je samo da nastavte sa navikama koje donose odlične rezultate. Očigledno je da vodite računa o ishrani i da vam prija odmor.

 

JARAC

POSAO: Finansije su vam i dalje vodilja. Koji god posao ili obavezu da prihvatate primarni motiv je novac koji taj posao može da vam donese. Naglašeno ste pragmatični.

LJUBAV: Dopada vam se kako se veza razvija. Prija vam komunikacija sa partnerkom i imate potrebu da se intenzivno družite. Voljena osoba ima stav sličan vašem.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Dobro je što ste se fizički pokrenuli i na taj način se oslobađate stresa i ujedno jačate organizam. Pritisak je sklon variranju.

VODOLIJA

POSAO: Fokusirani ste na sferu finansija, ali ste u isto vreme prilično tajnoviti kada je ova oblast u pitanju. Očekuje vas tajni priliv finansija, a nakon toga tajni rashod.

LJUBAV: Druženje za koje ste se nadali da će prerasti u vezu lagano se gasi. Problem je što nijedno od vas dvoje nije bilo spremno da se otvori u emotivnom smislu i predloži vezu.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Vaš organizam je snažan. Što se tiče zdravlja nema razloga ni za kakvu brigu. Ne samo u fizičkom, nego i u psihološkom smislu ste stabilni.

 

RIBE

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Kreativni ste, imate viziju i tačno znate šta želite da postignete i na koji način. U suštini, uživate na poslu.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i vi ste zaljubljeni. Voljenu osobu ne posmatrate očima niti realno nego srcem. Iskreno verujete da je vaš partner idealan, bez ijedne mane.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Nema razloga ni za kakvu brigu u ovoj oblasti. Deluje da vam je imunitet prirodno snažan, a ne da posebno vodite računa o zdravlju.

AUTOR: 

Foto: shutterstock
Share Button
(Visited 592 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eight + 10 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.