HOROSKOP ZA 12. AVGUST Jedna osoba je zaljubljena u vas, a vi to ne znate! Obratite pažnju na ove znake!

Share Button

Device i Bikovi uživaju u ljubavi.

loading…

OVAN

POSAO: Imate potrebu da budete veoma aktivni na ovom polju ali ne možete bez ikakvih prepreka da ostvarite svoje planove. Možete da očekujete veće promene u narednim danima.

LJUBAV: Očekuju vas jako lepa emotivna dešavanja! Veoma ste uzbuđeni zbog susreta sa posebnom osobom. Ukoliko već imate partnera lepo se slažete i nemate probleme sa njim.

ZDRAVLJE: Glavobolja bi mogla da vam stvara manje probleme tokom današnjeg dana. Ukoliko ste podložni čestim migrenama bilo bi dobro da se posavetujete sa lekarom.

BIK

POSAO: Saradnja sa osobom iz dalekog inostranstva će vam se pošteno isplatiti. Očekuje vas pozitivan period. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i napretku na ovom planu.

LJUBAV: Najbolje se osećate kada ste zajedno sami sa voljenom osobom. Vaša intima je vaš mali hram u kom se lečite. Očekuje vas pozitivna faza tokom koje će vaš odnos procvetati.

ZDRAVLJE: Višak energije je naglašen kod vas. Možete da očekujete povoljan dan za vežbanje, teretanu ili bilo kakvu fizičku aktivnost. Pred vama je period u kojem će vam rekreacija prijati.

BLIZANCI

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena pred sobom. Povoljan je dan za druženje sa kolegama, nemate previše posla. Možete da očekujete da ćete biti prilično rasterećeni.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom rođenom u znaku Ovna. Vas dvoje ste dobar spoj. Uklapate se u većini situacija i veoma slično funkcionišete- nadopunjujete se.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme na ovom polju. Osećate se sasvim dobro. Dan je povoljan za druženje sa prijateljima. Vidi se mogućnost da se opustite i budete bezbrižni.

RAK

POSAO: Očekuju vas pozitivne poslovne promene. Možete se nadate unapređenju i boljoj poslovnoj poziciji! U narednim danima će dosta važnih odluka biti pred vama.

LJUBAV: Javno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada. Želite da svi znaju koliko vam je stalo do nje. Možete da očekujete da će vaša veza postati prilično ozbiljna.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude tegoba. Osećate se dobro u svojoj koži i zadovoljni ste svojim životom. Generalno vam sve ide od ruke i nemate većih problema danas.

LAV

POSAO: Možete da se nadate da ćete uspeti da rešite stanje na polju suda. Imate sreće. Moguća je i pomoć iz inostranstva. Pred vama je povoljan period i za finansijska rešenja.

LJUBAV: Veoma ste strastveni, emotivni i aktivni ste na polju ljubavi. Lako ćete osvojiti osobu koja vam se dopada. Spremni ste da pokažete svoja osećanja iskreno i na pravi način.

ZDRAVLJE: Kolena mogu biti osetljiva pa povedite računa o tome. Moguće su manje povrede ili uganuća prilikom fizičke aktivnosti. Potrudite se da budete dovoljno obazrivi.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza koje ćete moći sasvim uspešno da rešite. Maksimalno ste posvećeni poslu. Pred vama je povoljan dan za manje odluke.

LJUBAV: Svakodnevnica sa voljenom osobom je ispunjena ljubavlju i zanimljivim dešavanjima, srećni ste. Očekuje vas generalno povoljna faza u kojoj ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Nemate zdravstvene probleme. Iz vas isijava neka pozitivna energija, pa gde god da se pojavite- podižete raspoloženje. Možete da se nadate lepom danu.

loading…

VAGA

POSAO: Poslovni partner vam je dokazao svoje sposobnosti i sada mu konačno potpuno verujete. Možete da očekujete generalno jako dobru fazu kada je posao u pitanju.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za emotivno polje. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i želi da bude što više sa vama. Ukoliko ste slobodni sledi vam novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Hronični problemi sa naglašeni. Možete da očekujete manje probleme sa bubrezima, osetljivom kožom, alergijama ali i sa srednjim uhom i centrom za ravnotežu.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete neke lepe vesti vezane za vaše polje finansija. Pred vama je veoma povoljan period. Ne biste trebali da imate veće brige po pitanju posla danas.

LJUBAV: Očekuje vas jako lep dan koji ćete provesti u strastvenim trenucima sa voljenom osobom. Privrženi ste jedno drugome. Ako ste slobodni, dopada vam se jedan Rak.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati sasvim solidan dan tokom kojeg nećete biti ni najmanje opterećeni bilo kakvim tegobama.

STRELAC

POSAO: Faktor sreće će vas poslužiti, možete da računate na to! Danas je dan za dobitak i poboljšanje sitiuacije! Generalno stanje na polju posla je sasvim zadovoljavajuće.

LJUBAV: Očekuje vas važno novo poznanstvo sa osobom koja će biti veoma zaljubljena u vas. Uskoro ćete se i vi osloboditi i poželeti da ostvarite nešto više sa njom.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost. Bolje se osećate kada vežbate, kada ste u kondiciji nego kada ste pasivni. Vreme je da se fokusirate na potrebe vašeg organizma.

JARAC

POSAO: Polje privatnog posla vam je jako dobro postavljeno, pa ćete na ovom planu ostvariti značajan uspeh. Možete da očekujete da će sve biti i bolje nego što ste zamislili.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i spremni ste na to da voljenoj osobi ponudite brak i zajednički život. Njoj je potrebno malo vremena da razmisli ali na kraju će sve biti pozitivno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Važno je da smanjite unos masne hrane, šećera i da ne jedete brzu hranu. Posvetite se zdravijim navikama i posavetujte se sa nutricionistom.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na poslovnom putovanju. Ostvarićete neki manji uspeh koji ćete doživeti kao podstrek za dalje napredovanje. Imate motivaciju.

LJUBAV: Flertujete i uživate u pažnji. Ako vam se dopada osoba rođena u vatrenom znaku, očekuje vas jako lep period! Generalno je ispred vas faza ljubavnog zadovoljstva.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Dobro se osećate kada ste aktivni, u pokretu i kada ste okruženi ljudima koje volite. Ne biste trebali da imate bilo kakav razlog za brigu danas.

RIBE

POSAO: Konačno vam se isplatio trud koji ste ulagali u posao. Sada možete malo da predahnete i da častite sebe- da proslavite uspeh! Iskoristite nedeljni dan za odmor i opuštanje.

LJUBAV: Nemate probleme na ovom planu. Iako ste već dugo u vezi strasti i ljubav se nisu ugasile. Sa partnerom je stanje stabilno, lepo se slažete i imate iste poglede na budućnost.

ZDRAVLJE: Vratni predeo je osetljiv i mogući su problemi vezani za ukočenost. Pred vama je faza u kojoj može da bude i problema sa kičmom. Posavetujte se sa fizijatrom.

loading…

AUTOR: Foto: Shutterstock

Share Button
(Visited 440 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

5 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.