BRAČNA ASTROLOGIJA: Vage neverne, Škorpije posesivne, Ribe posvećene!

Share Button

Ukoliko još niste uplovili u bračne vode, a želite da saznate šta zvezde kažu o vašem potencijalnom bračnom drugu, ovo je idealan vodič za vas…

U zavisnosti od toga kom horoskopskom znaku pripada vaš partner, moći ćete unapred da odredite i predvidite brojne osobine koje će ga karakterisati u braku. Pogledajte na koji način koji horoskopski znak pliva u bračnim vodama.

Ovan
Muškarac rođen u znaku Ovna veoma brzo se odlučuje na brak. On je odgovoran i uvek spreman na inicijativu kako bi popravio kvalitet bračnog odnosa. Za životnu saputnicu najčešće bira inteligentnu i lepu ženu na koju će u svakom trenutku i pred svima biti ponosan.
Žena rođena u znaku Ovna vrlo je dobro organizovana i zna šta želi i očekuje od partnera. Zahtevna je, ali i izuzetno posvećena, onda kada su njena očekivanja zadovoljena.

Bik
Muškarac rođen u znaku Bika izuzetno je pažljiv suprug i brižan otac. Vrlo je požrtvovan i spreman je da učini sve što je u njegovoj moći kako bi njegovi najbliži bili uvek srećni i zadovoljni.
Žena rođena u znaku Bika veoma je vešta i sposobna kao domaćica. Jela koja ona pripremi imaju najbolji ukus i odišu najboljim mirisom. Porodična idila je za nju pokretač i cilj. Požrtvovana je kao majka. Kod svog životnog saputnika ceni preduzimljivost.

Blizanci
Muškarac rođen u znaku Blizanaca često pokazuje osobine idealnog bračnog partnera. On je interesantan, posvećen, pažljiv. Ipak, od partnerke uvek zahteva dozu pružanja lične slobode i spreman je da to isto i uzvrati. Ukoliko ne naiđe na razumevanje, spreman je na konflikte.
Žena rođena u znaku Blizanaca izuzetno je verna i posvećena kao supruga. Brižna je kao majka. Ipak, žena rođena u ovom znaku takođe je i veliki karijerista i kako bi ostvarila uspeh u karijeri, spremna je ponekad da uskrati pažnju svojoj porodici.

Rak
Muškarac rođen u znaku Raka nikada u potpunosti ne postaje posvećen svojoj supruzi i deci. On nikada ne izlazi iz uloge poslušnog sina i za njega sve u porodici dobro funkcioniše samo ukoliko je neprestano u blizini i njegova mama. Zbog takvih osobina često je naporan kao suprug i neodgovoran u ulozi oca.
Žena rođena u znaku Raka predstavlja idealnu osobu za brak. Ona je potpuno posvećena porodici i porodičnim vrednostima.

Lav
Muškarac rođen u znaku Lava puno zahteva i očekuje od svoje supruge. On uživa u ulozi vladara u kući.
Žena rođena u znaku Lava uspostavlja odličnu ravnotežu u vladanju svim svojim obavezama. Ona je savršena domaćica, odlično vaspitava decu, verna je kao supruga i često paralelno sa tim vrlo uspešna poslovna žena.

Devica
Muškarac rođen u znaku Device sklon je preuzimanju kućnih poslova na sebe. On se uvek trudi da je na pravi način i u pravoj meri tu za svoju suprugu i svoju decu. Vrlo često je veoma tradicionalan i pomalo konzervativan.
Žena rođena u znaku Device vrlo posvećeno i analitično pristupa svemu što je usko povezano sa njenim brakom i porodicom. Ona je jako odgovorna i istu meru odgovornosti očekuje od svog supruga.

Vaga
Muškarac rođen u znaku Vage veoma često je neveran. Njegovu pažnju veoma lako okupiraju druge žene. Nasuprot tome, dobar je domaćin i posvećen otac. Svoju suprugu neretko obasipa pažnjom i poklonima i trudi se da svoja neverstva sačuva u tajnosti.
Žena rođena u znaku Vage često je razmažena kao supruga. Ona beži od kućnih obaveza, ali jako uživa u pažnji koju dobija od supruga.

Škorpija
Muškarac rođen u znaku Škorpije veoma je dominantan u ulozi supruga. Često je posesivan i sklon ljubomornim scenama. Od supruge neprestano očekuje dokaze i potvrde ljubavi. Neprestano želi da bude u centru pažnje.
Žena rođena u znaku Škorpije veoma je posvećena svojoj porodici. Nema toga što ona ne bi učinila kako bi usrećila supruga i decu. Ipak, ukoliko joj to nije uzvraćeno, sklona je povlačenju u sebe i velikoj patnji.

Strelac
Muškarac rođen u znaku Strelca i kada je u braku sebe i dalje doživljava kao velikog dečaka. On je razmažen i često neodgovoran kao suprug i otac. Robuje svojoj potrebi za slobodom.
Žena rođena u znaku Strelca veoma je dinamična kao supruga. Neprestano teži kreiranju novih ideja kako bi iznenadila i usrećila svog supruga i kako i sama ne bi upala u monotoniju. Ume da voli i uživa u tome da je voljena.

Jarac
Muškarac rođen u znaku Jarca neretko se za brak odlučuje u zrelim godinama. On je prilično zatvoren kao suprug i često njegova supruga ostaje uskraćena na polju pokazivanja emocija.
Žena rođena u znaku Jarca veoma je privržena braku i porodici. Ipak, često joj ne polazi za rukom da to na pravi način pokaže emocijama. Ona ostaje hladna i suzdržana, čak i kada ima buru emocija u sebi.

Vodolija
Muškarac rođen u znaku Vodolije sklon je naglim promenama ponašanja u braku. U jednom trenutku je potpuno predan i posvećen porodici, dok u drugom postaje zatvoren i nepristupačan za komunikaciju.
Žena rođena u znaku Vodolije pomalo se plaši braka i u brak ulazi tek onda kada je u svoje emocije prema partneru potpuno sigurna. Ono što je čini nesrećnom u braku je monotonija.

Ribe
Muškarac rođen u znaku Riba izuzetno je posvećen braku i porodici. On će učiniti sve kako bi njegovi najbliži bili zadovoljni. Dosta vremena provodi u kući.
Žena rođena u znaku Riba jako je požrtvovana i učiniće sve da njen brak postane i ostane savršen. Porodična idila za nju predstavlja životni pokretač i sklona je dubokoj patnji ukoliko nema dovoljnu pažnju partnera.

Ljubav & zdravlje Foto:Shutterstock

Share Button
(Visited 2.755 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

four × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.