Blago onom ko njih oženi: U ova tri znaka rođene su najbolje supruge

Blago onom ko njih oženi: U ova tri znaka rođene su najbolje supruge
Share Button

Žene u ovim horoskopskim znakovima su najbolje supruge i za mnoge je veliko iznenađenje što se na listi se ne nalazi Riba, za koje se smatra da su najnežnije i najprivlačnije žene, ali se za brak, izgleda, traže neki drugi kvaliteti.

1. Rak – porodični tip žene

Žene koje su u horoskopsku Rakovi svoju porodicu uvek stavljaju na prvo mesto i sve svoje brige i obaveze ostavljaju po strani.

One su verne i jako dobre domaćice, i njihova najveća želja jeste da odmah zasnuju porodicu i prošire je decom. A najveća njihova vrlina jeste što one najmanje varaju svoje partnere.

2. Devica – žena koja drži sve pod kontrolom

Devicu je, zbog svog perfekcionizma kojem naginju, jako teško osvojiti na početku. Ali kada im jednom osvojite srce, ona vas nikada neće ostaviti i predaće se u potpunosti svom partneru.

Najvažnija stvar u vezi im je poštenje i jednakost i ukoliko imate te uslove i ako je veza takva one su srećne i to će njihov partner jako brzo i osetiti.

One su poznate po tome što sve drže pod kontrolom, svoje i partnerove obaveze, i uopšteno cele porodice. I naravno, kada sve funkcioniše i ide po planu, svi mogu da budu srećni i zadovoljni.

3. Lav – partnerka koja je lojalna i uvek spremna da se bori za svog partnera

Žene koje su Lav u horoskopu su borci što pokazuju i kada su u vezi. Trude se da održe strast ali takođe i nežnost, i partner im je uvek na prvom mestu i braniće ga šta god da se desi.

Lavice su takođe porodični tipovi i one vole da imaju puno dece oko sebe.

 

 

Share Button
(Visited 15.902 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven + ten =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.