BEŽITE OD NJIH KAO ĐAVO OD KRSTA: U ove horoskopske znake se nikako ne zaljubljujte!

BEŽITE OD NJIH KAO ĐAVO OD KRSTA: U ove horoskopske znake se nikako ne zaljubljujte!
Share Button

Postoje ljudi koji će se ponašati kao da si im sve na svetu – sve dok ne nađu nešto bolje!

Takva su ova četiri horoskopska znaka, sa kojima je možda trenutno divno, ali znaj da ćeš dobiti šut-kartu iste sekunde kada im se učini da je nešto bolje naišlo!

BLIZANCI

Blizanac na prvom mestu teško donosi odluke, a i kada ih donese, ne znači da stoji pri njima. Stalno je u strahu da nešto propušta u vezi sa svim, pa i sa ljubavnim odnosima. Zato, ako si se zaljubila u Blizanca, moraćeš da na njega gledaš kao na usputnu ljubav, bez maštanja o vanvremenskoj ljubavi. I moraćeš da igraš mnogo igrica da bi ga što duže zadržala kraj sebe!

OVAN

Ovan je uvek spreman za zabavu, ali i za odlazak kada zabave više nema. Po prirodi je lojalan, ali samo do trenutka kada mu to odgovara. Ipak, možda postoji trik da ga zadržiš malo duže uz sebe, a to je da mu pokažeš da si i ti avanturističkog duha i da si spremna na sve.

DEVICA

Devica je samostalni tip, uvek željan da pokaže da sve može sam. Zbog toga, kada vidi da veza nije ono što baš 100 odsto želi, bez problema odlazi. Ima misiju da nađe baš ono što je zacrtala i nećeš je ni ti, niti bilo ko drugi sprečiti u tome.

ŠKORPIJA

Škorpija tačno zna šta želi od veze i duboko je analizira iako ti to tako ne izgleda. I uprkos strastvenom početku i vatrenoj vezi, ako joj naiđe neka sledeća misterija, šutnuće te i otići da se pozabavi njome. Ipak, za razliku od ostalih znakova, Škorpiju lako možeš i da vratiš nazad, pitanje je samo da li to želiš.

happytv.tv

Foto: Shutterstock

Share Button
(Visited 4.889 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − eight =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.