ASTRO ZLO: Ova tri znaka su SOTONE glavom i bradom

ASTRO ZLO: Ova tri znaka su SOTONE glavom i bradom
Share Button

Razbićemo predrasude da je Škorpija najveće zlo. Da je „bije“ loš rejting, istina je. A da li je osnovan, procenite upoređivanjem. Ako ste nagrabusili zbog nekoga, proverite nisu li saučesnici vaše nesreće bili baš ovi znakovi.

JARAC
Upoznali ste Satanu lično. I da se srušite na ulici pred njegovim nogama, ako vam je, ne daj Bože, pozlilo, preskočiće vas iznerviran što ste mu se uopšte preprečili na putu. Novac pokreće svet i on je venčan za njega. Dalja emocija prema živim bićima je ograničena. Na njegovom ledenom licu nećete uočiti nikakav osećaj. Gestakulacija ne postoji, a iza toga se krije jedno NIŠTA. Nećete uspeti da ga povredite, jer on je rođen bez amigdale ( žlezde zadužene za emociju).

RIBE
Sa potpuno nerealnim i ludim idejama, ovom Mengeleu će, dok vam se prijatno smeška, kroz glavu prolaziti misli o tome kako bi mogao da vam izvadi oko ne bi li pravio razne eksperimente. Za svoju korist Ribe će vas lagati najperfidnije moguće. Taktički će vam naći slabu tačku i igrati na kartu sažaljenja. One će se toliko uživeti u ulogu da će biti u stanju da poveruju same sebi, ali pozadina je nešto drugačije boje. Kad ostvari cilj, nestaje iz vašeg života, a vi saznajete da je njen identitet lažan. Međutim, već je kasno, jer tu joj se gubi svaki trag. Romantično zar ne?

ŠKORPIJE
Evo Škorpije nekom greškom na ovoj listi. Pitate se zašto greškom kada su one hodajuće ZLO? Ne. Pogrešno je definisati ih tako. One su duboko osećajna bića i, kada vole, u potpunosti su predane. Istina je da su nezgodne kao kratko ćebe, ali vodite li se pravilima da je ne izneverite i povredite, nećete imati tu nesreću da upoznate njenu mračnu stranu. Sa druge strane, ako se poigrate vatrom, pobrinuće se da vam od života napravi pakao. Ova gospodarica tame je u stanju da to istinski uradi. Ne iskušavajte je!

SrbijaDanas

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Share Button
(Visited 3.082 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *