5 najmoćnijih znakova Zodijaka, jeste li među njima?

5 najmoćnijih znakova Zodijaka, jeste li među njima?
Share Button

Horoskopski znakovi mogu pomoći da otkrijemo zašto se s nekim ljudima bolje slažemo, a s drugima nikako ne možemo pronaći zajednički jezik, kao i da prepoznamo po kojim se osobinama neki znakovi izdvajaju.

Ovo su najmoćniji znakovi Zodijaka sa svojim najizraženijim osobinama.

Lav je zaista kralj
Kraljevi džungle, Lavovi su zasluženo i kraljevi svih horoskopskih znakova. Oni su su rođeni lideri s jakim osećajem odgovornosti i dužnosti. Lavovi često čine prvi korak jer ih njihov instinkt usmerava prema liderstvu. Njihov uticaj na druge je velik. Mogu biti vrlo kreativni i dalekovidi, a i ambiciozni su.

Lavove pokreće goruća strast i vizija u ostvarenju njihovih ciljeva. Ponekad će previše dominirati, ali njihov instinkt  je vođenje i ne možete očekivati ​​da ćete ga pripitomiti.

Pored toga toga, vrlo su odani. Bez obzira imate li ih kao prijatelja, brata ili sestru, Lavovi će zbog vas otići na Mesec ako je to potrebno. Ponekad deluju neoprezno, ali su vrlo zaštitnički nastrojeni prema najbližima.

Vrlo su odlučni, kratki i jasni i ljudi ih rado slede.

Ovan – pršti samouverenošću
Deleći neke osobine s Lavom, Ovan je takođe odličan vođa, zbog urođenog samopouzdanja i privlačnosti koja proizlazi iz  njihovog instinktivnog poriva da vode i odlučuju. Ovnovi se izvrsno snalaze kao autoriteti i lako mogu upravljati masama i uticati na njih svojim samopouzdanjem i odlukama.

Ovnovi su vrlo jasni u svojim razmišljanjima,  što je ogroman bonus u kritičnim situacijama. Zbog toga su Ovnovi obično oni koji donose konačnu odluku.

Važna je i činjenica da su vrlo kreativni i spremni na prihvatanje rizika. Zato im se može verovati u vreme velikih i brzih promena.

Iako je njihovo samopouzdanje dobra osobina, mogu imati poteškoća u postizanju ravnoteže i preterati u tom stavu. Ponekad su nestrpljivi i agresivni, a njihove odluke impulsivne.

Škorpija – odlučan i motivisan znak
Imaju ogromnu volju i  odlučnost kad žele nešto da postignu, vrlo su predani i spremni na borbu do kraja. Za razliku od Lavova, Škorpije su duboko posvećeni ljudi, a njihova ljubav i briga snažni su, zbog čega ih nije mudro uzrujavati.

Vrlo su misteriozni i više veruju u dela nego u reči. Privrženost Škorpije nekom cilju nema premca i nije im važno slaže li se neko s njima ili ne, i pomaže li im ili ne. Ne obaziru se na prepreke bez obzira na to  koliko ih to može koštati.

Škorpije su izvrsni organizatori te uvek  iskreni i odani, ali nedostatak reči i izraza često može biti prepreka drugima da razumeju Škorpiju.

Jarac – efikasni multitasker
Ako je Jarac preuzeo neki zadatak, dovršiće ga najbolje što može. Izvrsni su u obavljanju više zadataka odjednom  i mogu efikasno raditi pod stresom. Drugim rečima, Jarčevi su u određenoj meri radoholičari i često im je teško odvojiti se od posla u druga područja života.

Jedna od njihovih najistaknutijih osobina uključuje marljivost. Ako im je zadatak dodeljen, njihov je prioritet dovršavanje. Posao im je na prvom mestu, sve ostalo iza toga. Jarčevi su takođe vrlo strpljivi. Ne žure sa stvarima jer čvrsto veruju da se najbolji rezultat postiže bistrinom uma i marljivim radom.

Lako stiču prijateljstva. Brižni su, puno razumevanja i pouzdani. Dakle, ako imate problema i treba vam prijateljska podrška, Jarac će biti idealan prijatelj u nevolji.

Bik – prirodno dominantan
Praktični i dominirajući Bikovi vrlo su dobro upućeni u to kako postići svoje ciljeve i pristupaju im praktično. Osim toga, Bik voli vaspitno delovati na druge, pazeći na njih. Iako drugi ovu osobinu mogu doživljavati kao dominirajuću, u njihovoj prirodi je da paze na ljude oko sebe.

Bik je poznat po tome što je rame za plakanje, pa ako ikad budete u nevolji, rado će vas saslušati i praktično pomoći. Njihova fizička snaga takođe uključuje strpljenje, stabilnost i podršku, donosi portal Inquirer.

Krstarica.com

Share Button
(Visited 616 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × 1 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.