3 horoskopska znaka koji su odlični ljubavnici, ali i još bolji prijatelji u vezi

3 horoskopska znaka koji su odlični ljubavnici, ali i još bolji prijatelji u vezi
Share Button

Iako svi astrološki znakovi, u životu prave osobe, mogu da igraju ove obe uloge, postoje znakovi kojima je ova dualna uloga jednostavno u prirodi, s lakoćom mogu da, u isto vreme, budu prijatelj i ljubavnik.

Ovi znakovi imaju veliko srce, u vezi biraju bliskost umesto slobode, vernost im je sve. Imaju urođeni dar za negovanje odnosa i lako ih je voleti. Zato se savršeno uklapaju u jedinstvenu ulogu najboljeg prijatelja i ljubavnika.

Ako ovo zvuči kao nešto što vi želite, ovih nekoliko znakova treba da dodate na svoju listu za zabavljanje.

Bik

Ako želite ljubavnika i najboljeg prijatelja, pronađite Bika. On srdačan, velikodušan i pouzdan partner. Na Bika uvek možete da računate, čuvaće vam čuva leđa u svakoj situaciji. Bik je uvek prva osoba koja će svojim prijateljima i partneru ponuditi rame za plakanje. On želi da stvori najbolji život, pa želi da taj kome odluči da da svoje srce. ne bude samo ljubavnik, već i istinski ravnopravan partner s kojim će graditi život.

Lav

Lav je otelotvorenje fraze „Živi, smej se i voli“. Lav ima bezbrižan pristup životu i romatici, pa bira partnera s kojim će moći odlično da se zabavlja. Lav traži partnera koji će ga iskreno poštovati i obožavati takvog kakav je, a on će svom partneru, za uzvrat, pokloniti potpunu vernost. Ovaj znak je drag i veran, što ga čini savršenim partnerom. Lav u svaki razgovor unese toplinu i vedrinu, što je u potpunosti u skladu sa njegovom vladajućom planetom, Suncem.

Devica

Ne postoji stvar koju Devica ne može da uradi za ljude koje voli, osim možda da se suzdrži od neželjene konstruktivne kritike, ali ona to radi s ljubavlju. Osim te kritičke strane, Devica je odličan partner i najbolji prijatelj, jer sve svoje veze shvata ozbiljno. Ovaj znak veruje da treba uvek da bude tu i da se brine o ljudima koje voli, jer tako od njih može da očekuje, da se pojave kad su joj potrebni, u srećnim ili u tužnim momentima. U prvom redu su kad treba da vas bodre, i prvi su kad treba da vam pomognu da se vratite na noge.

Nijedan horoskopski znak ne drži monopol nad sposobnostima da bude sjajan kao partner i najbolji prijatelj, jer se kod dve prave osobe takve veze formiraju lako i prirodno. Ovi znakovi jednostavno, čine da to stvaranje veze „ljubavnik i prijatelj“, izgleda lako – prenosi Elite Daily.

Telegraf.rs

Foto: Pixabay.com

Share Button
(Visited 500 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *