Oblik grudi otkriva šta žena voli u seksu!

Share Button

Italijanski seksolog Piero Lorenzoni smatra da ženine grudi mogu da otkriju njen karakter, pa ih je podelio na dinje, grejpfrut, kruške i limune.

Ipak, žene sa velikim grudima deli se na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti. Prema obliku poprsja Lorenzoni je žene podelio na dinje, grejpfrut, kruške i limune. Dodao je i narandže i tvrdi kako žene sa takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, ali vole maženje.

Dinja traži divljenje i voli da se mazi

Voćni popis počinje sa dinjama. Piero tvrdi da žene sa ovakvim porsjem pre svega žele divljenje partnera. Ako ih razmazite retko će odbiti seks.

Limun je uvek u potrazi za užitkom

Muškarci koji vole žene divljeg, neukorivog karaktera trebalo bi da biraju one čiji vrh poprsja podseća na polovinu limuna. Ove su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

Grejpfrut voli nežnost i nije za veliku strast

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u suštini stidljive i nisu zainteresirane za velike izllive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa staviće razmenjivanje nežnosti.

Slatka je kao kasna kruška

Ako ste pikirali lepoticu sa prsima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. I pripazite! Iako deluju vrlo ozbiljno, ove pripadnice nežnijeg pola sklone su preljubi.

Autor: alo.rs

Share Button
(Visited 107 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

nine + 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.