Deset razloga zašto muškarci u krevetu preferiraju starije žene

Share Button

Neko se vreme činilo kao da je termin cougar tek šala, ali sve češće mnogi dolaze do spoznaje da to baš i nije tako. Verovali ili ne, neki muškarci u krevetu preferiraju starije žene, a evo i zašto.

Igra brojeva

I sama dob cougarsica znači da imaju puno više godina iskustva kad je seks u pitanju, kao i veći broj partnera. Mnoge žene su prije braka imale nekoliko partnera, ali kod mnogih se nakon razvoda ta brojka povećala.

Starije žene imaju puno više prakse

Cougarsice su bile u dugim vezama i brakovima, što im je omogućilo godine i godine seksualnog iskustva s jednim partnerom. Bilo da su ta sjećanja dobra ili loša, oblikovala su njenu seksualnu stručnost.

Starije žene znaju što žele

Njihova samosvijest i samopouzdanje dolazi s godinama iskustva i komuniciranjem sa seksualnim partnerima. Isprobale su različite poze, tehnike i fetiše. Samozadovoljavale su se dugi niz godina i ne boje se komunicirati te govoriti o tome što ih uzbuđuje i što im se sviđa. Ako žena ne zna što želi, muškarcima je teško to saznati. Cougarsice znaju što žele i znaju to tražiti od partnera.

Naučile su što muškarci žele i žele saznati specifične želje partnera

I ne samo to. Žele saznati i specifične želje novog partnera. S obzirom na iskustvo, naučile su puno toga o raznim tehnikama i pozama. Otvorene su i postavljaju pitanja partneru o njegovim seksualnim preferencijama. Ono što ne znaju – saznat će. Istražit će pomoću knjiga, filmova i interneta.

Uživaju u seksu kao i njihov mlađi partner, bez skrivenih namjera

Nemaju zablude o tome da će ‘upecati’ muškarca ili s njim osnovati obitelj. Zbog toga muškarac koji se želi zabavljati bez obaveza nije pod pritiskom. Upravo zbog toga što nema pritiska seks sa starijom ženom je odličan.

Starije žene shvaćaju važnost seksa u vezi

Možda je bila u braku u kojem ona i partner nisu bili zadovoljni seksualnim životom. Neće koristiti seks kao alat za pregovaranje ili kako bi dobila nešto materijalno od mlađeg muškarca. Cougarsice znaju psihofizičke prednosti redovitog seksa.

Mlađem muškarcu laska jer ga starija žena smatra poželjnim

Veliki je izazov bit s atraktivnom, seksi starijom ženom koja drži do sebe. Starije žene obično imaju odraslu i samostalniju djecu što im ostavlja više vremena da se brinu za sebe i svoje potrebe.

Starije žene uživaju u podučavanju mlađih muškaraca

Mlađi muškarci osjećaju moć i znanje starije žene, što je vrlo poticajno. S obzirom na njeno iskustvo od nje mogu puno toga naučiti, a ona će ih s užitkom podučiti.

Starije žene imaju samopouzdanja, osjećaju se dobro u svom tijelu i svjesne su spolne moći

Ovo mlađe muškarce poprilično uzbuđuje, pogotovo ako su bili s mlađim, neiskusnijim i nesigurnijim djevojkama. Dok je mlađim djevojkama puno toga neugodno, starije žene su spontanije i ugodno im je kad su gole.

Starije žene ne boje se komunikacije

Mlađi muškarac znat će na čemu je sa starijom ženom. Neće se igrati s njim i ne javljati mu se na telefon samo zato što misli da će on tako biti više zainteresiran. Prići će muškarcu i neće čekati da on napravi prvi potez. Jasno će mu dati do znanja što želi od odnosa. Otvoreno će govoriti o svojim seksualnim potrebama i željama. Ne boji se da će je muškarac ostaviti ako se izrazi i bude onakva kakva je.

Share Button
(Visited 167 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

3 × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.