BILA SAM LJUBAVNICA TRGOVCA ORUŽJEM: Čekala sam svoj RED ZA SEKS

Share Button

Džil Dod (58), danas je uspešna poslovna žene i majka troje dece, a osamdesetih godina bila je deo harema kontroverznog šeika i trgovca oružjem Adnana Kašogija.

O svojim haremskim danima nereko je govorila u javnosti, a u nedavnom intervju otkrila je i jedan bizaran detalja sa prvog susreta – šeik je sopstvenom krvlju pisao po njenoj ruci.

Kako je ispričala u emisiji „60 minuta“ na Kanalu 9, šeika je upoznala početkom osamdesetih godina na jednoj zabavi u Kanu dok je radila kao model. Ona je tada imala 21 i prema sopstvenim rečima, bila je jako naivna. Već prvi susret obeležila je jedna čudna scena. Šeik joj se predstavio tako što se isekao i sosptvenom krvlju na njenoj ruci napisao „volim te“.

– Povukla sam rukav i on je napisao „volim te“. Bila sam šokirana. Pomislila sam „Bože, to je krv“, ali sam istovremeno mislila da je to slatko i duhovo – rekla je Džil.

U trenutku kada su se upoznali šeik je već bio oženjen i imao je petoro dece, ali je imao pravo na 12 žena „za zadovoljstvo“ pored njegove zakonite supruge. Vrlo brzo Džil Dod postala je deo njegovog harema. Živela je u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos sa milijarderom.

– Nikada nisam smatrala da sam kurva i dalje to ne mislim – kaže Džil Dod, svesna da je u nezamislivom luksuzu uživala upravo zahvaljujući seksualnoj vezi sa kontroverznim trgovcem oružja.

Pre nego što je njihova veza počela, šeik i manekenka potpisali su ugovor.

– Rekao mi je: „Želim da brinem o tebi i želim da potpišem petogodišnji ugovor sa tobom. Obezbediću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno“ – objasnila je.

Na šeikove uslove je pristala, a u godinama potom zajedno su odlazili na glamurozne zabave sa političarima i članovima kraljevskih porodica, na kojima je neretko bilo i droge.

– Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu – kaže Džil i dodaje da „veruje da je bila zaljubljena u njega“.

Zbog te ljubavi koju je osećala prema njemu kaže da joj nije žao godina koje je provela kao deo njegovog harema.

– Bilo je divno, prosto smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelepo – kaže ona.

Ipak, sedam godina kasnije odlučila je da napusti njegov harem i svoj život u potpunosti preokrene. Udala se, rodila troje dece i pokrenula popularni brend „Roksi“ od kojeg danas zarađuje, a često je po tom nadimku i prepoznaju.

Ljubavnu priču, kako ona naziva svoj odnos sa šeikom, opisala je u knjizi „Cena ljubavi: Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi“ koju je obajvila početkom jula ove godine. Njen kontroverzni ljubavnik preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja u 81. godini života.

Blic/Informer.rsFoto:nstagram/jill_dodd

Share Button
(Visited 1.355 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

1 × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.