HOROSKOP ZA 6. MAJ Rakovi, jedna osoba sabotira vaš napredak na poslu!

Share Button

Jarčevi uživaju u slobodi, Vodolije zabrinute zbog pozajmice.

OVAN

POSAO: Skloni ste obmanama jer imate pogrešne informacije. Moguće je da vas očekuju manje poteškoće i komplikacije na ovom planu. Potrudite se da važne obaveze odložite za sutrašnji dan.

LJUBAV: Ne ponašate se onako kako bi vaš partner želeo, pa nastaju problemi. Neke istine sada mogu isplivati na videlo. Moguće je da će doći do svađa i kraćeg razdvajanja između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, kao i sklonost brojnim problemima sa zdravljem. Najbolje bi bilo da danas mirujete i da izbegavate bilo kakav oblik rizičnog ponašanja.

BIK

POSAO: Nemojte da iskušavate sreću na bilo koji način, jer vas neće poslužiti. Budite odgovorni prema svojim obavezama. Važno je da uradite sve ono što smatrate da je do vas.

LJUBAV: Stara ljubav zaborava nema u vašem slučaju, iako bi možda korisnije bilo da neke ljude ostavite u svojoj prošlosti. Današnji dan vam donosi mogućnost da dođete do nekih odgovora.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu, povišenim pritisku i sličnim problemima. Krvni sudovi su takođe osetljivi. Ako imate terapiju, redovno je uzimajte. Oko svega se posavetujte sa svojim lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguća je neka šteta ili gubitak. Pazite da zbog sitničavosti ne napravite veće probleme. Jako je važno da povedete računa o svim okolnostima.

LJUBAV: Bračna situacija nije najbolja jer nemate dovoljno strpljenja za smirenu komunikaciju sa partnerom. Moguće su česte svađe i rasprave, a pašće i neke teške reči između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Donji stomak vam je osetljiv. Mogući su problemi sa bešikom ili sklonost ka upalama i infekcijama mokraćnih puteva. Potrudite se da idete na redovne kontrole.

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za putovanja ili poslovne pregovore. Moguće je da neko koči vaš napredak. Pokušajte da nađete strpljenje i novu taktiku za rešavanje novonastalih problema.

LJUBAV: Razočarani ste zbog neke sitne greške koju je partner napravio. Ukoliko pokažete malo više fleksibilnosti oboje ćete biti srećniji. Važno je da nekada budete spremni na praštanje.

ZDRAVLJE: Grlo vam je osetljivo. Moguće su upale, gnojna angina ili slični problemi. Povećajte unos vitamina, odmarajte i pijte dovoljno tečnosti- vode i mlakih čajeva.

LAV

POSAO: Iako finansijsko stanje trenutno nije idealno, imate neki dobar predosećaj. Očekuje vas uspeh u narednim danima. Moguće je da ćete imati neki neočekivani dobitak na sreću.

LJUBAV: Pokušavate da doprete do voljene osobe i da saznate šta je to zapravo muči. Možete da očekujete poboljšanje odnosa. Pred vama je odličan dan kada je u pitanju polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za vas. Sa zdravljem vas ne očekuju nikakvi problemi. Očekujte pozitivne preokrete na svim poljima kao i priliku da se radujete nekim novim mogućnostima.

DEVICA

POSAO: Svakako nije najbolji dan za posao. Iskoristite to što je vikend i posvetite se nekim drugim stvarima. Nemojte da se opterećujete obavezama- ni sitnim, ni krupnim.

LJUBAV: Rastrzani ste i niste sigurni šta želite, imate osećaj da se sve urotilo protiv vas. Ako zaboravite na samosažaljenje nova ljubav će doći. Važno je da budete otvoreni za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Spavajte više. Potreban vam je odmor kako biste se regenerisali. Vaše telo vapi za snom. Odložite sve što ste imali u planu i danas se posvetite samo sebi i svom zdravlju.

VAGA

POSAO: Niste dovoljno fokusirani na prioritete, već olako rasipate svoju energiju. Potrebno vam je malo više discipline. Moguće je da niste ni motivisani, pa se zato tako ponašate.

LJUBAV: Malo vam nedostaje da budete sasvim srećni. Na dobrom ste putu i nemate za čim da žalite. Uskoro vam dolazi osoba koja će u vaš život uspeti da unese mnogo lepih emocija.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni. Imate višak energije koji treba da ispraznite na pravi način. Pokrenite se i počnite da trenirate i da se bavite sportom. To je za vas jako važno.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da se oslanjate na bilo koga osim na sebe. Najvažniji su vam finansijski rezultati, idete lagano ka svojim ciljevima. Ostanite dosledni svojim ciljevima i strpljivi.

LJUBAV: Moguće je da ste skloni paralelnim vezama ali i da niste našli pravo zadovoljstvo ni u jednoj. Na kraju ćete shvatiti da se najbolje osećate kada ste sami i da vas emotivna manipulacija zamara.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate. Lako se mogu vratiti neki problemi koji su vas mučili u prošlosti. Preporuka je da se oko svega na prvom mestu posavetujete sa svojim lekarom.

STRELAC

POSAO: Stroga pravila vam nisu nikada bila draga ali vam sada baš smetaju. Razmišljate o promeni posla. Moguće je da vam nije lako da donesete konačnu odluku i da se dvoumite.

LJUBAV: Ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom, koja bi iz nekog razloga mogla biti čak i ljuta na vas. Ukoliko uskoro ne budete uticali da se stvari menjaju, moguć je prekid.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava peska ili kamena u mokraćnim putevima. Povedite računa ako primetite bilo kakve simptome, bolove, peckanje… U svakom slučaju posetite lekara.

JARAC

POSAO: Vi ste postavljeni kao određeni autoritet i pred vama je povoljan period. Važno je da uspostavite solidne odnose sa podređenima. Nema razloga da sada glumite nešto što niste.

LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi. Niste preterano zainteresovani za ponudu jedne osobe iz vaše prošlosti.radije birate samoću, pa makar i samo na kratko. Važniji su vam prijatelji od ljubavi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme. Uživaćete u lepom nedeljnom danu i imati priliku da se posvetite omiljenim aktivnostima.

VODOLIJA

POSAO: Zabrinuti ste zbog novca koji ste uzeli na zajam. Privremeno ćete morati da skrešete određene troškove. Važno je da postavite sebi dobru organizaciju kao glavni cilj.

LJUBAV: Uznemireni ste i ne osećate se više isto pored partnera. Ako ste slobodni, moguće je da čeznete za novom vezom. Potrudite se da se više krećete i da upoznajete nove ljude.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Pogotovo vam smetaju cigarete i duvanski dim jer je ovaj period jako loše naglašen za vaše disajne puteve. Povedite računa ako primetite kašalj.

RIBE

POSAO: Niste zadovoljni svojim poslovnim okruženjem. Ako radite u partnerstvu sa nekim, razmišljate o prekidu. U svakom slučaju možete očekivati promene u narednim danima.

LJUBAV: Fokusirani ste na ljubav ali ne dobijate ono što tražite i želite zauzvrat. Moguće je da ste jednostavno oboje u raskoraku danas. Dajte i sebi i partneru još malo vremena da popravite stvari.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima. Stanje na tom polju kod vas može da bude veoma nestabilno i promenljivo. Ako ste već imali tegobe sa štitnom žlezdom obavezno se javite lekaru.

AUTOR: Foto: Shutterstock

Share Button
(Visited 181 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

2 + 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.